Radionice

Radionica "Tao - tantra - za parove i pojedince"

Kroz stručna izlaganja temeljito se objašnjavaju složeni principi tao medicine i tehnike tantre te kako na takav način možemo sami sebe liječiti akupresurom i tehnikama disanja. Dobivamo uvid u to kako djeluju tjelesne energije i kako tijelo može samo sebe izliječiti, ali i kako izliječiti odnos prema partneru i nama samima. Napredni praktikanti masaže će produbiti svoje znanje uz stjecanje novih vještina i tehnika temeljenih na tao - tantra masaži i akupresuri.

Jedinstvena edukacija za pojedince i parove. U tri sata naučite dva moćna pristupa za protočnost tijela i aktivaciju kundalini energije i libida. Time ćete moći prakticirati tao - tantra masažno energetske tehnike za osobnu upotrebu na sebi ili partneru. Na radionici se uči i o meridijanima na tijelu te o energetskim točkama, kako ih pravilno simulirati i aktivirati.

Benefiti tao - tantre su protočnost tijela, otklanjanje blokada, poznavanje skrivenih potencijala u tijelu. Veća povezanost sa samima sobom, ali i partnerom.

U tri sata naučit ćete dvije različite filozofije za podizanje svijesti i odnosa na novu razinu. Kroz taoističku perspektvu i masažnu energetsku tehniku Hare mičemo blokade koje nas sprječavaju da budemo u ugodnom stanju i dopustimo si više ekstaze. Često nam takve traume i blokade otežavaju odnose. Masažom se miču kriva uvjerenja koja nam stoje na putu. Tantričnim tehnikama disanja omogućavamo tijelu veći potencijal u samoiscjeljenju i podizanju svijesti.

Dolazi do bolje protočnosti krvotoka, limfe te većeg udjela kisika u tijelu. To nam znatno utječe na raspoloženje i fokus. Prakticiranje tog nivoa pristupa odražava se na sve segmente života - veća opuštenost, smanjenje stresa, nesanice, povećanje vlastitog potencijala, vrijednosti. Spoznajemo vlastitu unutarnju snagu.

Na ovoj praktičnoj radionici u trajanju od pet sati spojene su najučinkovitije istočnjačke tehnike masaže za parove i pojedince koje kombinirane zajedno donose još bolje rezultate. Na radionici se pristupa akupresurnim tehnikama za podizanje libida i kundalinija, masažnim tehnikama s uljima i maceratima za duboku opuštenost i pojačanu senzaciju te na tehnikama disanja.

Korištenjem tih tehnika ulazi se u novu senzaciju vlastitog dodira i doživljaja. Učimo se povezivanju s partnerom i tako za parove to postaje terapeutski pristup. Nestaju osjećaji ljubomore i posjedovanja, stvaraju se nova zajednička iskustva. Pristup uspješno uklanja simptome mentalnih, fizičkih i emocionalnih blokada za potpuno iskustvo seksualnosti, spoznaje i izražavanja. Na radionici se uči metodički sustav za rješavanje situacija na reproduktivnim dijelovima tijela Također se uči o distalnim i lokalnim točkama na tijelu te kako ih stimulirati.

SEO
SEO
Radionica Sibirske narodne medicine iz Atalskog gorja

Na radionici u trajanju od 30-35 sati se uči jednostavna podjela tijela po skupinama mišića i njihovim trigger točkama, kako direktno opustiti napeto tkivo kroz duboku, ali ugodnu palpaciju te kako u 90 sekundi poboljšati krvotok i potaknuti proces metabolizma u zahvaćenim područjima. Prolazi se kroz specifične upute za tretiranje boli u glavu i vratu, ramenima, leđima, rukama i trbuhu. Dobivaju se specifična znanja o metafizičkim objašnjenjima bolesti.

Harmonijsko funkcioniranje cijelog sustava temelji se na činjenici da svi dijelovi djeluju u optimalnom stanju. Kada se dogodi nešto što će sustav izbaciti iz ravnoteže u energetskim slojevima tijela na jedan ili drugi način će to izmijeniti ravnotežu funkcije sustava i organizam će se naći u stanju stresa. Stoga se svaka bolest može tumačiti kao izravna poruka koja nam govori kako je ravnoteža sustava poremećena. Prepoznavanjem i pravovremenom dijagnostikom sprječavamo energetska i fizička predbolesna stanja.

Dio radionice čini i predaja saznanja s predavanja: “Kozmička igra i kako ju pravilno igrati? Perspektiva na život kroz šamansku perspektivu” kojim utječemo na osobno razumijevanje principa života. Predavanjem se dobiva nova pragmatičnost, drugačiji pogled na zdravlje, odnose, poslovni uspjeh. Postajemo osposobljeni promijeniti vlastiti život, zdravlje i odnose koje imamo sa sobom i drugim ljudima.

Radionica je namijenjena svim strukturama ljudi. Terapeutima je veoma korisna i edukativna za razne poslovne timove. Kroz pravilnu komunikaciju, razumijevanje odnosa i emocionalne anatomije prerastamo ograničenja koja koče vlastiti potencijal, potencijal obitelj ili poslovnog tima.