Kako ojačati tim za izazove novog vremena?

Teambuilding novog doba

Autentik se specijalizirao za Body & Mind wellness teambuildinge koji kroz predavanja, psihofizička opuštanja, igre i vođene prikaze na nesvakidašnji način ojačavaju timove. Uz timske igre povezivanja, povjerenja i suradnje, izvode se igre memorije tijela, poticanja kreativnosti i snalaženja u trenutku. Stavlja se fokus i na praktičnu edukaciju o antistresnim akupresurnim točkama i podizanju mentalne funkcije uz tjelovježbu i disanje.

Poboljšajte produktivnost svog tima s autentičnim igraonicama za timove. Pojačajte pozitivnu vezu i suradnju među zaposlenicima. Aktivnosti izgradnje pozitivne atmosfere i osjećaja zajedništva tima su od velike važnosti jer pomažu u cjelokupnom razvoju tima i zauzvrat poboljšavaju motivaciju za rad i postizanje poslovnih ciljeva.

Teme osobnog razvoja i introspekcije doživljavaju suptilni transfer s individualnog na kolektivno i sve su češće situacija iniciranja teambuildinga temeljenih na emocionalnom razvoju, opuštanju i revitalizaciji te podizanju osobnih i poslovnih rezultata. Takve timske terapije rezultiraju timovima čiji se članovi nalaze u boljem tjelesnom i emocionalnom stanju; što rezultira s manje bolovanja, učinkovitijim timovima i boljim poslovnim rezultatima.

Gdje se izvode?

Timske terapije često se održavaju u poslovnim prostorima, prirodi, vlastitim prostorima ili u kombinaciji lokacija koja uključuje wellness i saune. Osim vlastitih prostora u Koprivnici, bazena i sauna, programi su izvođeni u prostorima tvrtki, u vilama s bazenima u Istri, Italiji i Sloveniji pa čak i za timove koji su zajedno plovili na jahtama.

Teme programa

Rad s timovima uglavnom ima unaprijed definiranu temu, a uz igre može obuhvaćati:

Programi koji su se do sada izvodili odnosili su se na timove od 2 suradnika do 60, a trajali su od 2 do 8 sati ili više dana zaredom u obliku edukacijskih kampova za poduzeća.

Korisnici

Usluge ovakvog personaliziranog antistresnog jačanja timova koristile su do sada tvrtke iz područja uslužnih djelatnosti, odnosa s javnošću, osiguravajuća društva, ugostitelji, prehrambena industrija, IT sektor. Osim timskog rada, susreli su se i s menadžerima koji su svojim zaposlenicima uplatili individualne tretmane za božićne poklone.

Sve veći broj tretmana za poslovne suradnike leži u pojedincima na rukovodećim pozicijama koji su, uz karijerni, fokusirani i na osobni razvoj te su već bili na individualnim tretmanima. Izvrsno je što se poslovna okruženja transferiraju tako da suradnici dijele iskustva tretmana koji su fokusirani na povezanost s prirodom i razumijevanje uma, duha i tijela.