Tretmani i masaže

Bojan je Mantakov učenik i sljedbenik njegove prakse koja proizlazi iz Tao filozofije.

Za Bojana, Tao je stanje protočnosti. „Misli nas sve stalno proganjaju. Zamislite kako stojite u sredini igralište i četiri velika reflektora uperena su u vas. Kamo god se okrenete, sjene su veće ili manje, no stalno vas prate. Kako ćete se riješiti sjene? Sjest ćete u nju i to je to. Tako se suočava sa sjenom i tek tada ona nestaje.“

Možete odabrati dvije Tao usluge: Tao tretman i Tao masažu.

Tao tretman je put do mira, zdravlja i rasterećenja. Tao tretman je prihvaćanje, odnosno bivanje u iscjeljujućem (theta, gama) stanju uma. Tijekom tretmana Bojan se povezuje s dahom i polaznikovom namjerom te kreira energetsku potporu za njegovu transformaciju. Ovisno o dubini stanja svakog polaznika, postoji mogućnost odlaska u duboka opuštajuća stanja (theta, gama stanja moždanih valova) u kojima se može povezati s podsviješću. Tijekom tretmana, dolazi do rasterećenje emocija te fizičkog i psihičkog pritiska, balansiraju se polaznikove energija organa (yin, yan i Chi) i jača se fokus. Bojan svakom polazniku daje uvide i usmjerenja.

Cijena:

120 min - 300 kn

Tao masaža je specifična masaža u kojoj nema razgovora i uvida. Bojan se stavlja u polaznikovo stanje duha te iz tog mjesta radi klizne i kompresijske pokrete, osluškujući njegovo tijelo. Tijekom masaže, otpuštaju se fizičke, a i psihičke blokade. Masaža se radi na podu na udobnim prostirkama, a Bojan se kreće s energijom polaznikova tijela koristeći podlaktice i laktove. Tijekom masaže, za jači doživljaji, polaznik može dobiti slušalice na uši i odabrati hoće li slušati zvukove prirode, mediterana, umirujuću orijentalnu ili meditativnu glazbu.

Cijena:

70 min - 180 kn

Sibirska terapeutska masaža

Sibirska terapeutska masaža poseban je oblik masaže koji djeluje s ciljem ublažavanja zdravstvenih problema tijela, poput olakšavanja bolova u mišićima, ali i sa željom opuštanja tijela koje je na udaru svakodnevnih stresnih situacija koje negativno utječu na opće stanje organizma.

Sibirska terapeutska masaža izvodi se na prostirki u laganoj odjeći (trenirka).

Terapeutskom sibirskom masažom jača se:

  • Fokus
  • Disciplinu
  • Odlučnost
  • Samopouzdanje

Dobrobiti terapeutske sibirske masaže:

  • Antistres
  • Revitalizacija organa
  • Regeneracija povreda
  • Jačanje prostate 

Cijena:

90 min - 250 kn

Klasična masaža

Klasična masaža povećava cirkulaciju krvi po tijelu, što znači da donosi više kisika, a odnosi više štetnih tvari iz naših stanica. Ujedno, masažom možemo pomoći bolnim mišićima i zglobovima, povećati gipkost kože i tijela, tonirati mišiće, pospješiti otpornost organizma, djelovati antistresno.

Klasična masaža radi se s uljima.

Cijena:

70 min - 200 kn