Hipnoterapije

Individualno savjetovanje 

Profesionalno savjetovanje o hipnozi i njenim učincima, vašim problemima i pitanjima ili savjetovanje nakon hipnoterapije o daljnjem samostalnom radu.

Savjetovanje je moguće raditi i online preko aplikacije Zoom.

Cijena:

60 min - 200 kn

Individualna hipnoterapija 

Individualna hipnoterapija je skrojena prema vašim potrebama i željama.

Tijekom hipnoterapije osoba ulazi u stanje fizičke i mentalne opuštenosti te povećane sugestibilnosti. U opuštenom stanju, kakvo se postiže tijekom hipnoze, svjesni um pada u drugi plan, dok podsvjesni izoštrava svoj fokus. Hipnozom se premošćuje kritički faktor svjesnog uma te se uspostavlja selektivno razmišljanje. 

Hipnoterapija je najsigurnija vrsta hipnoze jer osoba zna da je hipnotizirana te u bilo kojem trenutku može prekinuti terapiju. Osoba je tijekom hipnoterapije budna i nitko ju ne može natjerati da radi nešto preko svoje volje. Terapija neće imati učinka ako osoba nije uistinu motivirana da promjeni ono zbog čega je i došla. Uspješnost rezultata ovisi o suradnji osobe i terapeuta.   

Hipnoterapija ima neograničeni potencijal u ona je za sve znatiželjne pojedince koji tragaju za istinom, žele se bolje razumijeti, otpustiti negativne emocije ili samo istražiti mogućnosti svoje podsvijesti. Uz pomoć hipnoterapije možete "uroniti" u sebe i doživjeti jedno drugačije iskustvo koje vam može donijeti mir, otključati vaše uspavane talente, ojačati samopouzdanje, samopoštovanje te povratiti ljubav prema sebi.

Hipnoza uključuje:

  • Uvođenje u vrlo sugestibilno stanje
  • Potpunu kontrolu i svijest nad svojim akcijama
  • Izlaz iz tog proširenog stanja svijesti kada god poželite

Hipnoza nije:

  • Klatno koje se njiše ispred vašeg lica
  • Padanje u besvjesno stanje iz kojeg se teško probuditi
  • Gubitak kontrole
  • Otkrivanje svih svojih tajni

Hipnoterapiju je moguće raditi i online preko aplikacije Zoom.

Cijena:

90 min - 300 kn

Radionica samohipnoze

Individualna radionica samohipnoze uključuje dva susreta te ulazak u vrlo mirno i receptivno stanje usmjerene koncentracije koje dovodi do pojačane reakcije prihvaćanja sugestija. Radionica samohipnoze je namijenjena svima koji žele podići kvalitetu svog života na višu razinu. Dolaskom na radionicu samohipnoze, naučit ćete  kako sami možete utonuti u ugodno, duboko stanje hipnoze. 

Cijena:

180 min - 750 kn

Grupni vođeni prikaz

Grupna vođeni prikaz ili hipnoza je prilika gdje se možete opustiti u grupnom sastavu. Energija grupe je uvijek jača od energije pojedinca, pa su tako i grupne hipnoze često puno snažnije i dublje.

Cijena:

60 min - 80 kn