Body & Mind Wellness - Mountaindrop

Cjelokupan program zamišljen je kako bi vam pomogao pri psihofizičkom opuštanju. S opuštanjem dolazi osvještavanje, osvještavanje vodi do promjene, a u promjeni se krije rast. Od srca vam želimo da si dopustite rasti i da vjerujete procesu.

BODY & MIND WELLNESS:
- vođeni program aroma-terapijom i vrtloženjem vrućeg
zraka
- pilinzi za detoksikaciju tijela i opuštanje na bazi ulja paprene metvice, ulja s 31 ljekovitom biljkom te ulja citrusa
- napitci za detoksikaciju i revitalizaciju tijela: čaj od đumbira i limunske trave, čaj od paprene metvice te napitak od mumio smole
- osvježenje voćem u pauzama
- individualne 20 minutne masaže s uljem
- vođeni tematski prikaz u ležećem položaju uz glazbenu pratnju piano medicine (*ponijeti dekicu)

TIM:
- Bojan Šmic (moderator i maser)
- Željko Fegeš (voditelj aroma-terapije i vrtloženja vrućeg zraka)
- maseri bazena Cerine
- Una Čulić (moderator tematskog vođenog prikaza)

TEMA PROGRAMA:
Tema programa je Mountaindrop, radi istoimene smole koja će se konzumirati. Program je usmjeren na redukciju toksina i stresa iz tijela i uma. Za čišćenje tijela pobrinut će se sauna tim s pilinzima, aromaterapijom, napitcima i masažama, dok ćemo se imaginiranjem i emotivnim otpuštanjem baviti uz vodstvo u drugom djelu programa.

ZANIMLJIVOST:
Tijekom programa konzumirat ćemo napitak od mumio smole – Mountaindrop. Mumio smola je crni mineral koji se nakuplja u pukotinama stijena visoko u Himalajama.To je izuzetno vrijedna smola jer sadrži oko 28 kemijskih elemenata, organske tvari, 30 makro i mikroelemenata, 10 metalnih oksida, 6 aminokiselina, vitamine, razna eterična ulja, pčelinju smolu i druge ljepljive tvari. Mumio smola ima protuupalno i antibakterijsko djelovanjeza te se koristi za povećanje energije, snage i brži oporavak.
Više o čudesnoj smoli pročitajte na: mountaindrop.eu

ŠTO PONIJETI:
- ručnik za saunu
- ručnik za tuširanje nakon saune
- dekicu za vođeni prikaz

PREPORUKA:
Preporuča se ući u saunu bez kupaćeg kostima. Dovoljno je omotati se u ručnik kako bi proces detoksikacije bio protočniji.

KAD: 21.03.2020.
VRIJEME: 17:30-22 h (3,5h program u sauni + 0,5h pauza + 1h vođeni prikaz)
GDJE: bazeni Cerine, Koprivnica
CIJENA PROGRAMA: 200 kn

Potrebno se prijaviti i rezervirati mjesto radi ograničenog broja ljudi. Rezervirati mjesto možete kupnjom karte za program na šalteru bazena Cerine ili uplatom na račun bazena Cerine. Ukoliko ste spriječeni doći na program, a kupili ste kartu, ta karta vam vrijedi za prvi idući susret kada vam odgovara termin.